Popular Night s Volcov!

Uz 16teho mája je pre Vás, drahí návštevníci Nu spirit Clubu, pripravená ďalšia zo série Popular Nights. Headlinerom bude človek, známy pod aliasom Volcov, pre staršie ročníky známy tiež ako Isoul8. Enrico Crivellaro, ako sa tento pán vlastným menom volá, sa na hudobnej scéne pohybuje už od konca 90tych rokov a jeho hudobný záber je dosť široký. Jedným z jeho prvých počinov bolo drumnbassové EP My Auntie’s Armchair, ktore vydal na labeli Sonica Records. Spolu s Dominicom Stantonom (aka Domu) spolupracoval na projekte Rima. 

Pre nás sú dôležitejšie jeho neskoršie releasy pod značkou Sonar Kollektiv, ktorú hudobným a klubovým nadšencom netreba predstavovať. Svoju deephousovú produkciu vydáva pod aliasom Isoul8 a okrem toho sa stará aj o label Neroli. 

Popular crew sa snaží prinášať Vám nielen skvelých producentov (ako napr. Krystal Klear či Nicholas) ale aj pánov DJov, ktorí vedia odhadnúť náladu na parkete, a vedia pracovať s publikom. Možno ste si všimli, že hoci mnoho producentov tvorí nádherné melódie a atmosféry, ale DJing berú len ako doplnok k svojej produkcii, či priestor na vlastnú prezentáciu. 
Enrico medzi nich určite nepatrí, keďže práve svojím širokým hudobným záberom sa vie postarať o eklektický a tanečný set nielen pre fanúšikov rovného beatu. 
Okrem Enrica sa na blížiacej Popular Night predstaví aj reprezentacia z Čiech na čele s Felixom! a jeho parťákom Ilyom Zorinom, či predstaviteľom brnenskej školy Djom PSJ. Lineup doplnia ostatní členovia Popular crew - Rafo s Purom a Tasun s Hansom.

https://soundcloud.com/neroli/volcov-discovery
https://soundcloud.com/neroli